cover-image

Over ons

"Werken in branches waar we verstand van hebben,
weten waar we het over hebben en ons vak verstaan.
Triangle intérim zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek!"

Sinds 2007 bouwen wij aan sterke en duurzame relaties met onze klanten, uitzendkrachten, leveranciers én onze eigen medewerkers. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat wij altijd de beste combinatie van mensen en hun baan kunnen maken. De ideale match tussen vraag en aanbod. Met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels 9 vestigingen in Nederland hebben en ruim 250 vestigingen door heel Europa.

Door samen met onze klanten te kijken naar wat het best past bij elke opdracht kunnen wij altijd de juiste mensen inzetten. Zo komen onze uitzendkrachten terecht bij een baan die bij hun interesses, ambities en mogelijkheden past. We zien keer op keer dat op deze manier onze uitzendkrachten echt met plezier naar hun werk gaan en dat hun talenten echt kunnen bloeien en ontwikkelen.

Daarnaast is onze interne missie het aanbieden van een optimale balans tussen werk, opleiding en privé voor al onze medewerkers. Wij zijn van mening dat door de juiste persoonlijke aandacht en ontwikkeling van ieders individuele talenten, wij als team beter kunnen presteren en zo altijd de beste diensten kunnen leveren.

Benieuwd naar de verschillende diensten die wij verlenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Het Triangle team

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met onze Privacy Statement.